Ste tu:   Domov » O nas » Naše poslanstvo in vizija


Naše poslanstvo in vizija


Že od samega začetka si v podjetju Zentiva prizadevamo izboljšati življenje bolnikov. Naš cilj je zagotoviti dostop do visoko kakovostnih, cenovno dostopnih zdravil večjemu številu bolnikov v vedno več državah. Naša strast, zavzetost in želja po ustvarjanju bolj zdrave prihodnosti, nas ženejo v razvoj najboljših možnih zdravil, s katerimi bomo lahko ustvarili našo vizijo.

ZentivaNaša vizija

Zentiva bo imela vodilno vlogo pri zadovoljevanju vedno večje potrebe po visoko kakovostnih in cenovno dostopnih zdravilih, ki jih potrebuje vedno več bolnikov v številnih državah.

Naše poslanstvo

Cilj Zentive, člana skupine Sanofi, je biti eno od vodilnih generičnih podjetjih v Evropi. Zentiva je že danes eno izmed najhitreje rastočih generičnih podjetij v Evropi, naš namen pa je, da v naslednjih petih letih oskrbimo dvakrat toliko bolnikov kot sedaj. Ta cilj bomo dosegli z razširitvijo portfelja naših zdravil, vedno večjim geografskim dosegom, s prilagodljivostjo in podjetniškim pristopom. Naša ambicija je postati eno izmed 3 najuspešnejših podjetij na vseh naših trgih.

Zadnja osvežitev: 19.12.2011 15:35 


[ ↑ K obsahu ↑ ]