Ste tu:   Domov » Zaposlitev » Delo v Zentivi


Delo v Zentivi

Zentiva se je zavezala postati eno izmed vodilnih generičnih podjetij v Evropi. Ker smo hitro rastoče podjetje iščemo nadarjene in ambiciozne posameznike, ki bodo prispevali k razvoju našega podjetja in doseganju naših ciljev.


Zavedamo se, da je naš uspeh odvisen od naših ljudi, njihove angažiranosti in predanosti.

V podjetju Zentiva ustvarjamo delovno okolje, ki spodbuja strokovni in osebni razvoj zaposlenih. Ponujamo vam dinamično, pozitivno okolje z nagrajevanjem, ki spodbuja inovacije in širi znanje. Zentiva Uporabljamo sodobne kadrovske informacijske sisteme in aplikacije, ki podpirajo uspešnost in učinkovitost delovnih procesov v področjih, kot so: zaposlovanje, storilnost, plača, usposabljanje in razvoj, načrtovanje in analitično vrednotenje dela. Zentiva, kot del skupine Sanofi, sodeluje v strateških globalnih pobudah upravljanja človeških virov in programih za podporo organizacijskega modela ''Eno podjetje, ena kadrovska politika''.

V Zentivi se trudimo preprečevati diskriminacijo. Naše vrednote so spoštovanje in solidarnost.

Če želite več informacij o tem, kako lahko postanete del uspešne organizacije, ki vlaga v vaš razvoj in izboljšanje življenja bolnikov (za njihovo boljšo prihodnost), prosimo, preberite spodnje informacije.

Zadnja osvežitev: 19.12.2011 15:51 


[ ↑ K obsahu ↑ ]